Zorgboeren wilt u ook minder regeldruk en meer plezier?

As I Am kan u helpen!

aia_shroom

Veel Zorgboeren vinden de administratieve rompslomp en de wet- en regelgeving, die helaas ook bij dit werk horen, lastig. Het vele papierwerk groeit ze makkelijk boven het hoofd.

Ik heb gemerkt dat ook zorgboeren een grote diversiteit aan vragen hebben. Niet alleen vragen over zorg, maar ook persoonlijke vragen, personele vraagstukken, hulp bij het maken van formulieren en bij het invullen van het kwaliteitssysteem.

As I Am heeft jarenlange ervaring in de zorg, veel kennis van wet en regelgeving en de sociale kaart. Ik schrik ik niet van een nieuw computerprogramma en heb veel ervaring met het kwaliteitssysteem en de jaarverslagen.

Enkele zorgboerinnen hebben de weg naar As I Am al gevonden en zijn tevreden over de ondersteuning die hen geboden wordt. Samen spreken we diverse zaken door en gaan op zoek naar de juiste oplossingen en ondersteuning.

Bent u ook zo’n zorgboer(in) die even iemand nodig heeft om mee te sparren en samen oplossingen mee te bedenken voor diverse situaties waar u op de boerderij tegenaan loopt, laat het mij weten. Ik rijd graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.