Ga op reis om dichter bij zichzelf te komen, dichter bij de kern van wie je in wezen bent.

Wil jij onderzoeken wie je oorspronkelijk was en leren hoe je goed voor jezelf kunt zorgt, zodat je er voor je geliefden kunt zijn? Wil je een blij mens zijn, gezien worden en in staat zijn jezelf te laten groeien?

As I Am helpt je hierbij d.m.v. een aura healing of -reading, hypnose,  ademcoaching of Voice Dialogue.

aia_wei

Als je geboren wordt ben je het dichtst bij wie je oorspronkelijke bent, met al je vaardigheden en talenten nog volledig los van de omgeving . Een prachtig klein mensje dat het in zich heeft om een mooie toekomst tegemoet te gaan.

Direct na de geboorte start een leven waarin we meer en meer beïnvloed worden door de mensen in onze omgeving en steeds verder van het oorspronkelijke kind af raken. Gaandeweg verleren we (deels) intuïtieve vaardigheden die we zo goed kunnen gebruiken in een maatschappij die steeds meer van ons vraagt.

Het gedrag van anderen zorgt ervoor dat wij als kind overlevingsstrategieën gaan aanleren die ons helpen voort te bestaan in de wereld waarin wij leven. Eenmaal volwassen  worden we door sommige van deze strategieën meer en meer beperkt in alle facetten van het leven. Twee of drie zwaargewichten onder de overlevingsstrategieën samen, zoals de perfectionist, de controleur en de pleaser, kunnen ervoor zorgen dat je uiteindelijk in een burn-out beland en/of lichamelijke klachten krijgt.

Naast overlevingsstrategieën creëren wij overtuigingen om de wereld om ons heen vorm te geven. Je kunt overtuigingen hebben over je omgeving, je gedrag, je vermogens, over wie je bent of over het grotere geheel waar je deel van uitmaakt. Zo maak jij voor jezelf een beeld over de werkelijkheid. Je kunt je afvragen of de werkelijkheid wel is zoals jij denkt dat deze is?

Sommige overtuigingen kunnen je helpen, zijn nuttig en geven je houvast. Bijvoorbeeld: ‘ik ben goed in mijn werk’, ‘ik weet wat ik wil’ en ‘ik kom er wel’.

Er zijn ook beperkende overtuigingen, zoals: ‘ik kan niet, Ik doe dit verkeerd, ik moet, dat hoort toch niet, ik kan niet anders, de wereld is … ’. Deze beperkende overtuigingen zorgen ervoor dat je geen alternatieven kan zien. Op termijn kunnen deze overtuigingen zelfs je gezondheid beïnvloeden als je ervan overtuigd bent dat je zeker ziek gaat worden..

Tijdens de sessies bij As I Am  worden oude overtuigingen, strategieën en beschadigingen erkent en verwerkt. Voor de toekomst krijgt men handvatten aangereikt die het mogelijk maken nieuwe uitdagingen op eigen kracht aan te gaan.  Je leert jezelf kennen, dichter bij jezelf te blijven en de rust in jezelf te vinden.

Bezoek de Tarievenpagina voor de tarieven.